Maandag 21 September 2020

Je bent  welkom op deze vaste open dagen:
Donderdag - Vrijdag - Zaterdag : 10u tot 18u 
Maandag - Dinsdag - Woensdag - Zondag en 's avonds na tel. afspraak : 0495/30.70.56

Simbolik is eindelijk weer klaar om, in een oase van rust, binnen te slenteren en te lezen en absorberen. Komende vanuit de Katelijnepoort kan je met de auto makkelijk tot aan de deur geraken en voor korte tijd dichtbij parkeren.  Komende vanuit de binnenstad is 't evenwel nog steeds enkel te voet of met de fiets te geraken.  't Makkelijkst via de Visspaanstraat.  Ik ben elke dag ook  telefonisch bereikbaar voor verdere info... Wanneer het einde van de werken nabij is plaats ik weer openingsuren en ben je van harte welkom om je even onder te dompelen in de oase van rust die Simbolik dan weer te bieden heeft.  Ik laat deze herstart zachtjes voorbijkomen, in de huidige situatie heb ik beslist geen groot heropeningsweekend te creëren.  Voor elke bezoeker in september en oktober  ligt er wel een toepasselijke tekst te wachten.

Donderdag 9 juli 2020

Simbolik blijft noodgedwongen nog een tijdje gesloten.  Zware nuts- en renovatiewerken in de Katelijnestraat, net buiten Simbolik,  zullen deze later,  omtoveren tot een veilige en gezellige wandelstraat, men spreekt van september ... Door de zware werken is er vaak moeilijk doorgang te  vinden en door het vele zware lawaai is er weinig van de zo nodige rust te vinden.  Ik ben evenwel telefonisch bereikbaar voor verdere info... Wanneer het einde van de werken nabij is plaats ik weer openingsuren en ben je van harte welkom om je, voor even of langer, even onder te dompelen in de oase van rust die Simbolik dan weer te bieden heeft.  Ik laat deze herstart dan niet zachtjes voorbijgaan ;-)   en maak er dan een gevoelig , poëtisch,  deugddoend weekend van.  Tot dan Nathalie

Maker van verhalen Jill Marchant

Simbolik blijft noodgedwongen nog een tijdje gesloten.  Zware nuts- en renovatiewerken in de Katelijnestraat, net buiten Simbolik,  zullen deze later,  omtoveren tot een veilige en gezellige wandelstraat, men spreekt van september ... Door de zware werken is er vaak moeilijk doorgang te  vinden en door het vele zware lawaai is er weinig van de zo nodige rust te vinden.  Ik ben evenwel telefonisch bereikbaar voor verdere info... Wanneer het einde van de werken nabij is plaats ik weer openingsuren en ben je van harte welkom om je, voor even of langer, even onder te dompelen in de oase van rust die Simbolik dan weer te bieden heeft.  Ik laat deze herstart dan niet zachtjes voorbijgaan ;-)
en maak er dan een gevoelig , poëtisch,  deugddoend weekend van.  Tot dan...                    Nathalie

Zaterdag 20 april 2020

Troostende woorden voor elkeen die gevat werd in deze moeilijke en bizarre tijd....

Zaterdag 23 mei 2020

I wish for sensitivity to get strong
terrible losses to get accepted
being different seen as being brave vulnarability to feel safe
nature as your guide and ally
painful memories a'changing
dreamers to make it happen
followers to take a stand
friends to brighten your day
children having a parent to look up  to animals to feel safe with us
And anyone else wanting
to lenghten this list ;-)

 Make 2020 a year where you started the change! Thank you all for your presence and your friendship, I am truly blessed with so many dear visitors, family and -any-distance-friends!